OTROŠKA OBLAČILA   |   VELIKOST   |   TEČAJI ŠIVANJA   |   SERVIS OBLAČIL     |   REFERENCE   |   MOTIVI

 Kategorije

Reference

MNENJA STARŠEV:


Nina (primorska)

zahvaljujem se vam za poslana izdelka, ki sem ju prejela na dom. Zelo sem zadovoljna s spalno vrečo in z brezrokavnikom s kapuco. Spalna vreča je res kakovostna, cenovno ugodna in še lepa povrh! Dandanes težko dobiš kakovost in ceno skupaj!
Tudi naša Lana je zadovoljna s Hello Kitiy.:=)

Branka (Cerknica)

Super spalna vreča, letno polnilo je več kot dovolj, pa snemljivi rokavi so fajni. Hvala bogu, da sem vzela nepodložene rokave. Majčke in trenirke pa so videt zelo kvalitetne, čisto druga zgodba kot iz trgovine.

Milena P. (Sveti Tomaž)

Zahvaljujem se za vrečo. Imam tri otroke in sem jih do sedaj že kar nekaj kupila, a tako dobre kot je ta še nismo imeli!
Najlepša hvala. Vredna je več kot stane!

Mija B.K. (Ljubljana)

Hvala za podloženi spalni pajac, ki ste mi ga naredili in posredovali.
Moram pohvaliti izdelek. Poletno polnilo je čisto dovolj za temeperature, ki jih imamo v bloku. Je zelo mehak in otrok ga ima rad. Hkrati pa so odpadle vse skrbi ponočnega pokrivanja in preverjanja. Ker otrok noče bit v spalni vreči, je to res prava rešitev.
Hvala in veliko uspeha še naprej.

Tina (Ljubljana)

Zelo sem vesela, da sem vas našla, saj ste me lepo naučili šivati. Res sem tehtala ali bi tečaj v skupini ali INDIVIDUALNI TEČAJ. Pa verjamem, da sem se bolje naučila v individualnem tečaju. 100% ste se mi posvetili, res vam hvala.
 

Maša P. (Izola)

Danes sem po pošti prejela vaš podloženi pajac in sem vam želela sporočiti, da sem z njim zelo zadovoljna. Mi je všeč in je res kakovostno narejen! V današnjih časih se žal v trgovinah dobi veliko nekakovostno sešitih oblačil, ki po nekaj pranjih razpadejo, pri vašem pajacu se to ne bo zgodilo! Videti je, da se lepo potrudite in da je v njem je vaša dobra volja in pozitivna energija. Čutiti je, da vam je všeč to kar počnete in veseli me, da še obstaja obrtniško delo. Tako da bomo sigurno še kdaj kaj naročili pri vas in sem tudi že prijateljicam povedala za vaše izdelke.

Polona J. (Ljubljana)

Pohvala za vašo vrečo, je res lepa in mehka. Nekaj povsem drugega kot npr. od Odeje.

Tjaša P. (Ilirska Bistrica)

Res hvala, ker ste tako hitro dostavili copatarici in copatke! Moja mala žabica bo dobila najlepše darilo za rojstni dan!
Še enkrat hvala, do naslednjega naročila!

Mateja V. (Ponikva)

Naš mali je zelo zadovoljen s pižamo pajacom gusar in jo kar naprej nosi, tako da imamo trenutno v uporabi izključno samo to pižamo. Je tanka, tako da ga sedaj poleti nič ne pokrivamo, ker ima hrbet in ledvičke pokrite in ni strahu, da bi mu zgornji del ven zlezel, tako kot pri dvodelni pižamo.

Petra B. (Novo Mesto)

Pozdravljeni! Pri vas sem naročila že 2 zimski spalni vreči in sem bila zelo zadovoljna, odločila sem se še za poletno. Kar tako naprej. Lep in prijeten dan, Petra

Luana T. (Veliki Gaber)

Spalna vreča - Žabica je prekrasna. Vsem nam je zelo všeč, še posebno malemu Janu. KOMBINIRANA VERZIJA (letno - zimska) je idealna rešitev za vsak letni čas, sploh če je tako kvalitetno narejena in enostavna za sneti oz. pripeti drugo polnilo. Hvala še enkrat!

Jonika T. (Ljubljana)

Nikjer nisem zasledila, da delajo takšne podložene spalne pajace in seveda še po želji naredite. Podloženi spalni pajac je zelo lep in najpomembneje je, da ga rada nosi. Hvala vam za trud!

Majda K. (Škofja vas)

Spalna vreča je narejena zelo lepo in kvalitetno. Sinko je zadovoljen in vesel, da je dobil svoje unikatno darilo. Vreča je namenjena samo njemu, saj je hotel še ime. Hvala za lep izdelek.

Tjaša P. (Ilirska Bistrica)

Sploh ne vem s kakšnimi besedami naj vas pohvalim. Spalna vreča je odlična!!! Res hvala. Hči je navdušena!!! RES HVALA

Nermina S. (Grosuplje)

Moj nečak je bil zelo presrečen, ko je dobil copatarico za na hrbet. Hvala vam.
 

Tanja P. (Prevalje)

Res ste lepo skombinirali barve, so zelo lepe, hvala. Vreči lepo služita svojemu namenu.

Adrijana C. (Kranj)

Nisem pričakovala tako zelo kvalitetno spalno vrečo. Zadovoljna sem z izbiro blaga in motiva. Otrok z veseljem nosi svoj unikat.
 

Tina L. (Ljubljana)

Same pohvale za res kvalitetno izdelavo in kreativnost. Moj tavelik sin je kar malo žalosten, ker ni dojenček, da bi mu bilo prav :) Od srca hvala.

Mojca P. (Logatec)

Ne vem, kaj bi mi brez tega podloženega spalnega pajaca. Vseskozi v uporabi. Hvala!