OTROŠKA OBLAČILA   |   VELIKOST   |   TEČAJI ŠIVANJA   |   SERVIS OBLAČIL     |   REFERENCE   |   MOTIVI

 Kategorije

O podjetju

Naše podjetje UNIMARK z izkušnjami in z ljubeznijo ter z znanjem izdelujemo izdelke z našo blagovno znamko MALI ŠKRATEK. IZDELUJEMO zanimive izdelke za otroke,... staršem z veseljem svetujemo pri njihovi izbiri barv, velikosti, motivov,...

Izvajamo tudi TEČAJE ŠIVANJA in oblikovanja, da lahko sami oblikujete oblačilo in ste unikatni. Za vse, ki jih šivanje ne zanima in imajo oblačilo za popraviti bomo z veseljem popravili, saj imamo tudi SERVIS OBLAČIL.


Naši izdelki

Naše izdelke preizkusi naš sinko in jih z veseljem nosi. Z našimi izdelki želimo kvalitetno, zanesljivo in varno ter vsem po dostopni ceni doseči vaše in naše zadovoljstvo. Za malčke bo spanec še bolj udoben, dan še bolj pisan, če jim bomo prisluhnili. Izdelki so narejeni iz mehkega bombaža (spalne vreče, podloženi spalni pajaci,...), barve so obstojne, blago pa je narejeno v Sloveniji.

Blago ima CERTIFIKAT kakovosti, da je narejen v Sloveniji.
Na kovinskih dodatkih imamo CERTIFIKAT kakovosti BREZ NIKLJA.

Ponosni smo, da lahko otroke razveselimo z izdelki, ki jih sami naredimo in so unikatni. Otroška oblačila oblikujemo, jih skrojimo in sami naredimo s kreativnostjo in s strokovnim znanjem. Pazljivo izbiramo materiale Slovenskega porekla, da je koži prijeten in udoben material. Zavedamo se, da so na prvem mestu naši otročki, zato jih je treba upoštevati in pravilno obleči.

REFERENCE pokazujejo, da so starši malčkov zadovoljni z našimi izdelki.

Poslanstvo

Zavzemali se bomo, da bomo čim več naredili sami in tako zmanjšali stroške poslovanja. Artikle bomo skrbno izdelovali in jih oblikovali tako v zadovoljstvo malčkov kot tudi staršev in seveda okolju prijaznim materialom.